Düzcespor artık Bitexen ismini de kullanarak maçlarını oynayacak. Bitexen Düzcespor, ismini Türkiye Futbol Federasyonu da onaylayarak resmi sitesinde duyurdu. 3. Lig 2. Grup’ta 3. hafta maçını deplasmanda Şile Yıldızspor maçına çıkacak olan kırmızı- lacivetli takımımı böylece ilk defa BİTEXEN ismini kullanmış olacak.

Düzcespor Kulübü de Düzce’deki basın kuruluşlarına yolladığı mesajda, “Bilindği gibi kulübümüzün ismi, resmi olarak isim sponsoru BİTEXEN DÜZCESPOR olmuştur. Yönetim Kurulu olarak BİTEXEN firmasıyla yapılan anlaşmayı Futbol Fedarasyonu onaylayarak bundan böyle 2021-2022 sezonunda, takımımızın adı, BİTEXEN DÜZCESPOR olmuştur.” ifadelerine yer verildi.

 ŞİLE YILDIZSPOR MAÇI 19 EYLÜL PAZAR GÜNÜ 16.OO’DA

3. Lig 2. Grup’ta yer alan Bitexen Düzcespor, 3. haftada maçı için sezonun ilk deplasman maçına çıkacak.  Bitexen Düzcespor, 19 Eylül Pazar günü saat 16.OO’da Şile Yıldızspor ile deplasmanda yapacağı maça iki futbolcusunun eksiğiyle saha çıkacak. Sezon öncesi idmanda dizinden sakatlanan forvet oyuncusu Muhammed Enes Erdem  ile önceki gün yine çalışmalarda sakatlanan orta saha oyuncusu  Erdi Kasapoğlu Şile Yıldızspor maç kadrosunda yer alamayacak.

TAKIMIMIZ BU GÜN 2 EKSİKLE YOLA ÇIKIYOR

Bitexen Düzcespor, sezonun ilk deplasmanı olan Şile Yıldızspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamlayarak 18 Eylül Cumartesi günü (bu gün), saat 13.30’da kendi tesisleri olan Şıralıktan yola çıkıyor.  Takımımız,  maç saatine kadar Şile Ramada otelde kamp yapacak.

HABER: Harun Can ŞERBETÇİ