Uzun süredir çektiği ekonomik sıkıntılar nedeniyle Düzcespor’dan ayrılan ve halen oynamakta olan oyuncuların alacakları için TFF’ye başvurduğu biliniyordu. Ekonomik sorunların giderilmesi için yapılan DüzcesporStore etkinliğinin sönük geçmesi nedeniyle amaçlanan hedefe ulaşılamaması, istifa etmeyen mevcut yönetimin, taliplilerin önünü kapatması ve maddi açıdan zor günler geçiren Düzcespor’da yaşanan bir başka sorunda futbolcuların sabah ve öğleden sonra antrenmanlara çıkmaması…



Yaşanan tüm bu olumsuzluklar da sorunun ne kadar büyük olduğunu gözler önüne seriyor.

Öncü Haber Spor Servisi, aldığı duyum üzerine Düzcespor’un Şıralık’ta bulunan sosyal tesislerine gitti. Saat 14.30’da tesislerde olan spor servisimiz futbolcuların sahada olmadığını gördü. Futbolcularla röportaj yapmak isteyen spor servisi muhabirlerimiz Düzcespor Kulüp Müdürü Hüseyin Özcan’ın azizliğine uğradı. Özcan haber ekibimizin talebini, “Kulüp Başkanından izin alın, sonra röportaj yapın” diyerek geri çevirdi.
Futbolcular yapılmak istenilen röportaja gönüllü olmasına karşın Düzcespor Kulüp Müdürü Hüseyin Özcan tarafından kabul görmemesi üzerine röportaj gerçekleştirilemedi. Özcan ile yaşanan diyaloğun ardından oyuncular tesiste olmasına karşın dışarı çıkmadı.

Ayrıca, mevcut yönetim kurulunda bulunan birçok yöneticinin tesislere gitmemesi, teknik heyet ve futbolcularla iletişim kurmamaları endişe veriyor.

Yaşanan tüm bu gelişmeler ışığında mevcut yönetimin biran önce toplanıp Olağanüstü Genel Kurul kararı almaları kaçınılmaz olduğu görülüyor.  

SPOR SERVİSİ


Artı Yerel Medya'yı smart televizyon ve telefonlarınıza indirmeyi unutmayın.

Web'den izlemek için TIKLAYINIZ 

Android için TIKLAYINIZ

İOS için TIKLAYINIZ