Düzcespor, geçen dönemlerde girilen borç yükünün altında ezilmeye başladı. Geçmiş yönetimlerin yaptığı hataların faturası şimdiki yönetime kesilmeye çalışılırken, bazı yöneticiler artık isyan etmeye başladı.

Düzcespor geçmişten kalan borçlarla boğuşmaya devam ediyor. Eski yönetimlerden kalan borçların hesabının şimdiki yönetime sorulması, Düzcespor'a en kötü gününde sahip çıkan bazı isimlerin sürekli eleştirilmesi, akıllara, “eski yönetimler bu borçları kulübe yüklerken akılları neredeydi sorusunu” getiriyor. Daha yönetim yeni kurulmaya başladığında, “ Yönetim istifa” sözlerini söylemeye başlayanların, Düzcespor'un geçmişten kalan borçlarını nasıl ödediği konusunda hiçbir bilgi sahibi olmadıkları görülüyor.

Eski yönetimler bir borç yükü de federasyona bıraktı. Şimdiki yönetimin kurulmasının ardından siyasilerinde araya girmesiyle 300 bin TL ödenirken, Ocak ayı transferlerinin yapılabilmesi için Federasyona 150 bin TL daha çıkarılması gerekiyor.

Yine geçmişten kalan bir borç olan elektrik borcu yüzünden Şıralık'ta bulunan tesisin elektrikleri kesilmiş ancak bazı isimlerin araya girmesiyle elektrikler açılmıştı. Düzcespor'un borcu nedeniyle sık sık kapısına dayanan Sedaş yine tesisin elektriklerini kesti, yine belirli kişiler sayesinde elektrikler açıldı. Ancak borcun ödeneceğine dair taahhüt verilen Sedaş'ın niye bir süre daha Düzcespor'u idare etmediği merak ediliyor. Elektrik borcunun dışında bir o kadar da doğalgaz borcu olan Düzcespor geçmişte yapılan hataların ceremesini çekiyor.

Düzcespor'u toparlamaya çalışan yeni yönetimde bulunan ancak ismini vermek istemeyen bir yönetici, geçmiş yönetimlerin bıraktığı borçların kendilerinden sorulmasının yanlış olduğunu söylerken, yapılan hataların yeni yönetime mal edilmeye çalışıldığını, ancak kimsenin şimdiye kadar çıkıpta bu borçları kimin yaptığını sorgulamadığını ifade etti.