2013-2014 Sezonu U-17 Türkiye Şampiyonası Düzce ayağı müsabakaları Nurettin Zafer Stadyumunda başladı.6 Nisan pazar günü sona erecek olan U 17 şampiyonasının Düzce etabının ilk maçında ise Bolu Kıbrıscıkspor ile Kastamonu İneboluspor takımları karşılaştı.



Karşılaşmanın galibi Bolu Kıbrıscıkspor oldu. Bolu-Kastamonu maçından hemen sonra oynanan Çanakkale Barbarosspor-Bartın Kemer Spor maçını ise Bartın Kemer Spor göğüsledi.



Türkiye Futbol Federasyonunun her sene düzenlediği alt yapı müsabakalarının bir ayağı yine Düzce’de gerçekleştiriliyor. U-17 Türkiye Futbol Şampiyonası Düzce etabına 6 ilin futbol şampiyonları katıldı. Nurettin Zafer Stadyumundaki müsabakalarda Sakarya Demirspor, Zonguldak Filyos Ateşspor, Bolu Kıbrıscıkspor, Çanakkale Barbarosspor, Bartın Kemerspor, Kastamonu İneboluspor takımları karşılaşacak. Dün oynanan ilk karşılaşma ; Bolu Kıbrıscıkspor ile Kastamonu İneboluspor mücadelesinin kazanan tarafı 5-1'lik maç sonucu ile Bolu Kıbrıscıkspor oldu. Yine Nurettin Zafer stadında oynanan Çanakkale Barbarosspor-Bartın Kemer Spor karşılaşmasını ise 1-0 Bartın Kemerspor yendi.

 

 

Haber;F.Yavuz