Gelecek sezon 2. Lig ve şampiyonluk hedeflerine kilitlenen bir kadro kurmak için transfer harekâtına başlayan Düzcespor ikinci transferini de açıkladı.

Galatasaray alt yapısından yetişen ve geçtiğimiz sezon 3. Lig ekiplerinden Sultanbeyli Belediyespor'da forma giyen 22 yaşındaki Muhammet Enes Erdem, Düzcespor’a transfer edildi. 

Uzun boyu, güçlü fiziği sert şutları, her iki ayağını da kullanabilen ve iyi adam eksiltmesiyle dikkat çeken genç oyuncu yeni sezonda kırmızı lacivertli formayı terletecek.

Futbola Kemahspor altyapısında başlayan Enes, daha sonra Galatasaray tarafından fark edilerek U-19 takımına transfer edildi. Ardından da Sultanbeyli Belediyespor'a transfer olan Muhammet Enes Erdem geçtiğimiz sezon takımıyla 30 maçta 846 dakika süre aldı ve 2'de gollük performans sergiledi. Genç oyuncu hem sağ kanat hem de forvet oynamasıyla dikkat çekiyor.

Düzcespor ilk transferini 2. Lig ekibi Serikbelediyespor’u geçtiğimiz sezon etkili oyunuyla sırtlayan ve çıktığı 33 maçta 16 gol atan 33 yaşındaki Murat Gürbüzerol ile yapmıştı.  Düzcespor’da iç transferde degörüşmeler devam ederken, taraftarlar heyecanla bir sonraki transferi bekliyor.