25-28 Mart tarihlerinde, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesinde gerçekleştirilen Üniversitelerarası Türkiye Taekwondo Şampiyonasında çıktığı maçlarda rakiplerini yenerek şampiyon olan . 21 yaşındaki genç sporcu Hatice Kolçak, şimdide  2022 Haziran ayında Çin’de yapılacak olan Üniversiteler arası Taekwondo Şampiyonasına  hazırlanıyor.   Hatay ilindeki şampiyonada, 1. Kürsüsüne çıkan  ve bu spor dalında Düzce Üniversitesine  ilk altın madalyayı  getiren Hatice Kolçak, Milli Takım ve Antrenörü Hakan Şengönül  nezaretinde çalışmalarını sürdürüyor. 


 “ÇAĞRILMAM HALİNDE ÇİN’DE BAŞARILI OLACAĞIMA İNANIYORUM.”
Başarılı sporcu Hatice Kolçak, çalışmaları yerinde izleyen Öncü Spor Servisine yaptığı özel açıklamada, Türkiye Üniversiteler arası, şampiyonada derece yaparak altın madalya getirmenin güzel bir duygu olduğunu söyleyerek,  bunun için yoğun bir çalışma yapıyordum. Şampiyon olmak güzel bir duygu. Düzce’miz, üniversitemizi  en iyi şekilde temsil etmek güzel bir duygu. Çağrılmam üzerine Çin’de başarılı olacağıma inanıyorum  Ülkemi ve Düzce’mizi en iyi şekilde temsil edeceğime inanıyorum. .Her zaman da başarıyı olmayı  düşünüyorum” ifadelerin kullandı.  


“HAKAN ŞENGÖNÜL HOCAM’IN BAŞARILARIMDA PAYI BÜYÜK.”
Başarılı sporu Kolçak, bu başarılarında kendini bu güne kadar yetiştiren ve her zaman yanında olan  Milli Takım ve kendi antrenörü Hakan  Şengönül’e borçlu olduğunu vurgulayarak.” Hocam olmasaydı, bu başarıları elde etmem ve sporda olmazdım:” dedi. 


 “8 YIL ÖNCE BAŞLAYAN ÇALIŞMADA BAŞARILI SONUÇLAR.”
Türkiye Şampiyonasında başarılı olan Hatice Kolçak’ın antrenörü Hakan Şengönül’de Öncü Spor Servisine yaptığı açıklamada.” Hatice Kolçak’ı 8 yıl önce İsmet Paşa Ortaokulunda bu spora başlattıklarını belirterek; “O günden bu yana kendisiyle birlikteyiz. Başarılarını gördükçe gururlanıyoruz. Daha da başarılı olacağına inanıyoruz.” dedi.  


Haber: Harun Can Şerbetçi