Mert Asya Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu, Antrenörü Hakan Şengönül nezaretinde katıldığı müsabakalarda aldığı şampiyonlukla 2-4 Nisan tarihlerinde Antalya’da yapılacak olan Okul Sporları Taekwondo final maçlarında Düzce adına yine ringe çıkmayı hak etti.  Genç sporcunun bu başarısı, Düzce’de sevinçle karşılandı.

Çankırı’da yapılan ve 20 ilin katıldığı Okul Sporları Taekwondo  Yarı Final müsabakalarına Düzce’yi temsilen katılan, 15 yaşındaki Emir Perçin şampiyon oldu. Mert, Asya Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu, Antrenörü Hakan Şengönül nezaretinde yarı final müsabakalarında ringe çıkan Atatürk Lisesi öğrencisi Emir Çelik, ilk turda, İstanbul’dan katılan rakibini ve 2. turda da Kocaeli ilinde katılan rakibini yenerek finale çıkmayı hak etti. Başarılı genç sporcumuz Emir Perçin finalde de, Sakaryalı rakibini yenerek şampiyon oldu.

GENÇ SPORCU ANTALYA’DAKİ FİNALLERDE RİNGE ÇIKACAK

 Yarı final şampiyonu olan Emir Perçin, 2-4 Nisan tarihleri arasında yapılacak olan Okul Sporları Finallerinde yer almayı hak etti. Düzceli sporcu Emir Perçin’in bu başarısı kendine eşlik eden Antrenörü Hakan Şengönül başta olmak üzere, tüm Düzce’de sevinçle karşılandı. Müsabakalar sonunda kürsüye şampiyon olarak çıkan Emir Perçin, yapılan törenle madalyasını aldı. 

Haber: Harun Can Şerbetçi