Türkiye Basketbol 2. Ligi Play-Off 1. Tur rövanş maçında Düzce Gençlikspor, Bornova Belediyespor ile 18 Temmuz Spor Salonu'nda karşılaştı.

1. Periyotta Gençlikspor iyi bir oyun sergileyerek attığı basketlerle fark açmaya başladı. Rakibinin potadan boş dönmesini değerlendiren Düzce Gençlikspor farkı 16-9'a kadar çıkardı. Ancak periyodu Bornova Belediyespor 16-18 önde tamamladı.

2. Periyotun başlarında karşılıklı atılan basketlerden sonra periyodun ortalarına kadar takımlar sayı bulamadılar. Bornova Belediyespor attığı basketlerle fark açmaya başladı ve periyodu 41-25 önde tamamladı.

3. Periyot ortalarına doğru toparlanmaya çalışan Düzce Gençlikspor'un çabaları yeterli olmadı. Bornova Belediyespor isabetli atışlarıyla farkı iyice açtı ve 40-57 önde tamamladı.

Son periyot hareketli başladı. Düzce Gençlikspor attığı basketlerle farkı indirmeye başladı. Seyircinin de desteği ile rakibinin atak yapmasına engel oldu. Ancak Bornova Belediyespor üçlük atışlarıyla etkili oldu ve farkı iyice açarak, karşılaşmadan 76-58 galip ayrıldı.