Düzce Gençlikspor Konya hezimetinin ardından pazar günü Düzcede oynayacağı İstanbul Büyükşehir Belediye maçının hazırlıklarını sürdürüyor.
Önemli bir maça çıkacak olan Gençlikspor ligde kalma yolunda kaybetmesi halinde işler zora girecek.Hasan'ın parmağı'nın kırılmasının dışında bir poblemin olmadığını Gençliksporda Akıllarda geçen hafta oynanan ve farklı şekilde kaybedilen Selçuk Üniversitesi maçı kaldı.
Kamuoyunda oyuncularının paralarını alamadıkları gerekçesiyle tepki olarak oynamadıkları yönünde söylentiler ortaya çıktı.Düzce Gençlikspor Basın Sözcüsü Ercan Coşkun konunun parayla alakası olmadığını ifade etti.Oynadıkları 7 maçın 6'sını kazandıklarını ve böyle birşey olsa daha önceden oyuncuların böyle davranabileceğini kaydeden Coşkun, oyuncularının bu yapıda olmadıklarını vurguladı. Oyunculara borçlarının olduğunu söyleyen ancak zannedildiği kadar uzun süre gecikmeli ödememezlik olmadığına değinen Basın Sözcüsü Ercan Coşkun yenilgide maçın başında farkın açıldığını ve oynanacak olan İstanbul Bşb. maçı düşünülerek fazla üstüne gidilmediğini kaydetti. 28 Şubat Pazar saat 16:00'da İstanbul Bşb. ile oynanacak olan maça seyircileri beklediklerini ifade eden Coşkun kapıların 15:30'dan itibaren açılacağını söyledi. İstanbul Bşb. maçı bilet fiyatları Sivil 5 TL. öğrenci 2.5 TL. olarak belirlendi.