Nu-door gençliksporun basın sözcüsü Ercan Coşkun “bir sporcunun haricinde yerli transferlere nokta koyduk son transferimiz şuan Beko basketbol liginde oynayan bir oyuncu. Bu oyuncuya göre yabancı transferimiz şekillenecek. Yerli olarak bir numarada oynayacak bir oyuncu alırsak Amerikelı oyuncumuz 4-5 pozisyonda oynayacak bir oyuncu olacak. Şayet bu oyuncu ile anlaşamazsak Amerikalı oyuncumuz bir numara oyuncusu olacak” dedi.

Nu-door gençlikspor takımına katılan yeni sporculardan ilk imzayı Alpay Öztaş attı. Alpay Öztaş 1976 doğumlu 2,06 boyunda alt yapısı Efes pilsen olan Öztaş sırası ile Efes pilsen, fenerbehçe, Karşıyaka, erdemir, ted koleji, İtalyada sienada ve Kosavanın piriştine takımları son olarak ta Antalya Büyükşehir takımları oldu. Yasin görür 1987 doğumlu Ülker ve Tofaş forması giyen yasin görür forvet oynuyor. Aynı zaman da A milli olan bir sporcudur. Özkan balkan 1990 doğumlu guard mevkiinde oynuyor ve 1,95 boyunda. Yılmaz mert kıraytun pınar Karşıyaka alt yapısında yetişen Yılmaz en son olarak gölcükspor forması giydi. 1986 doğumlu ve 1,88 boyunda olan Hüseyin dedeoğlu Ankaragücü alt yapısında yetişti. 1982 doğumlu ve 1,85 boyunda sırası ile Anlakara üniversiteis, gazi üniversitesi ve ormanspopor formalarını giydi.

Toplu imza törenine katılan yöneticilerden Mehmet Soygun geç oldu ama çok iyi bir kadro oluşturduk. Çok fazla maç yaparak lige hazır hale gireceğiz dedi.