Türkiye Erkekler basketbol 2. liginde mücadele edecek olan Nu-Door Düzce Gençlikspor geçtiğimiz hafta yapılan araştırmalar ve   çalışmalarının ardından yarın 2008-2009 sezonu kadrosunu açıklanıyor.

Diğer takımların kadrolarını tamamladığı ve çalışmalara başladığı bu günlerde yeni toparlanan Nu-Door Düzce Gençlikspor çalışmalarına aralıksız devam ediyor. İlk olarak tecrübeli antrenör Behçet Üner’i takımın başına getiren kırmızı lacivertli yöneticiler, yeni sezonda Nu-Door Düzce Gençlikspor formasını taşıyacak olan sporcuları da belirlemeye başladı. Geçtiğimiz hafta içinde 4 sporcuyla anlaşan ve  16 sporcuyu idmanlarda deneyen Nu-Door Düzce Gençlikspor, yeni sezona bomba gibi girmeyi hedefliyor.

Nu-Door Düzce Gençlikspor’un tecrübeli antrenörü Behçet Üner, yeni sezondaki hedeflerinin play-off olduğunu ve bunu başaracak bir ekip kuracaklarını belirterek, “Nu–Door Düzce Gençlikspor, maddi  imkansızlıklar nedeniyle, takım kurma ve hazırlıklar konusunda diğer takımların maalesef gerisinde kaldı. Fakat karamsarlığa yer yok. Bütçemize ve sistemimize uygun, karakterli oyuncuları takıma kazandıracağız ve en kısa zamanda yeni sezon hazırlıklarına başlayacağız” dedi.