Düzcespor basın sözcüsü Orhan Aydın, ligdeki en iyi takımın Düzcespor olduğunu söyleyerek, şampiyonluk halinde farklı prim verileceğini belirtti. 24 Mart Cumartesi günü saat 13:30’da Bolu Karaçayır stadında oynanacak maç öncesi açıklamalarda bulunan Aydın, Gerede’nin çok iddiası olmayan bir takım olduğunu söyleyerek, “ Bu maçı kesin alırız diye düşünüyorum.” Dedi. Geçen hafta oynanan Beylikdüzü maçını beğenmediğini de söyleyen Aydın, bu hafta Gerede ile oynanacak maçta ise serinkanlı oynayanın kazanacağını ifade etti.

Bölgesel Amatör Ligde en iyi kadronun Düzcespor’da olduğunu belirten Aydın, son iki maçı da alarak şampiyonluğu Düzce’ye hediye edeceklerini söyledi.

Ligin bitmesine iki hafta kala şampiyonluk hesapları yapılan Düzcespor’a prim sözü de veren Aydın, “ Şampiyon olmamız halinde takıma ne varsa vereceğiz. Farklı prim vereceğiz. Şampiyon olursak bir arkdaşımız 60 bin TL bağışlayacağını söyledi. Şampiyon takıma ileride oyuncu takviyesi yapacağız.” Dedi.

Yarın oynanacak Geredespor maçında ev sahibi takım tarafından ne kadar yer tahsis edilirse o kadar taraftar götürüleceğini söyleyen Aydın, otobüsler kaldırılacağını ifade ederek, rakip Geredespor’a Bolu’dan seyirci desteği olmayacağını da dile getirdi.