Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü’nün büyük gayretleri sonucunda Düzcespor’un A.Ş.’ye dönüştürülmesi bir başka bahara kaldı. Başkan Faruk Özlü’nün iki kez yaptığı toplantıda Düzcespor’un A.Ş. olmasına karar verilirken ortakların belli bir ücret yatırma zorunluğu doğduğu ancak ortakların bu ücretleri veremeyeceği öğrenildi. Düzce Üniversitesi ile Düzce Ticaret Ve Sanayi Odası’nın bu ortaklığa sıcak baktığı ancak diğer paydaşların bu duruma razı olmadıkları gelen bilgiler arasında yer alıyor.

ŞİMDİ NE OLACAK?

Bu gelişme üzerine Düzcespor ‘un A.Ş. olması çalışmalarından sonuç alınamadı ve proje rafa kalktı. Öte yandan geçtiğimiz haftalarda istifasını açıklayan Düzcespor yönetim kurulunun görevine devam edeceği, başkan Gökhan Kapoğlu’nun da çarşamba günü gerçekleştirilecek olan idmanda takımla birlikte olacağı bilgisine ulaşıldı. Düzcespor’un cumartesi günü Siirt Özel İdare takımı ile oynayacağı maçta Başkan Kapoğlu’nun yönetim kurulu ile birlikte takıma destek olacak.

KASIMDA KONGRE

İstifadan vazgeçen Başkan Kapoğlu’nun önümüzdeki kasım ayında Düzcespor’u kongreye götürerek yenilenen güçlü bir yönetim ile yola devam edeceği öğrenildi.

ÖNCÜ SPOR SERVİSİ