Olumsuz hava koşulları nedeniyle bir hafta ertelenen, Düzce Süper Amatör Küme play off grubundaki 2. Yarı karşılaşmaları 23 Mart Çarşamba günü, 3 maç ile devam kaldığı yerden devam etti.  6 takımın yer aldığı 2. Yarı maçlarında şampiyonun belirlemesi için takımlar 4’er maç daha yapacak. Süper Amatör Kümenin 7. Hafta maçlarının fikstürü 2. Nisan’dan itibaren belirlenecek.

DÜZCE81 YILDIZSPOR 6’DA 6 YAPTI

Düzce Süper Amatör Küme play off grubunda sezona şampiyonluk parolasıyla yola çıkan ve bügune kadar kurduğu kadrosuyla başarılı sonuçlar alarak ilk yarıyı lider 15 puanla    lider tamamlayan  Düzce81 Yıldızspor, 2. Yarının ilk maçında, 23 Mart Çarşamba günü Şıralık Sahasında  Kaynaşlıspor ile karşılaştı. Çekişmeli ve karşılıklı 10 golün atıldığı karşılaşma sonunda Düzce81 Yıldızspor sahadan 6-4 galip ayrıldı. Bu takım böylece 6 maçta, 6 galibiyet alarak 18 puanla liderliğini kaptırmadı. 

CUMAYERİ MAĞLUPKEN MAÇ OLAYLAR NEDENİYLE TATİL EDİLDİ

Sezona Düzce81 Yıldızspor gibi şampiyonluk hedefiyle yola çıkan bir başka takım olan  Cumayeri Belediyespor ise  kendi sahasında 2. Yarının ilk  maçında Gölyakaspor karşısında 4-1 mağlup duruma düştü. Bu maçın uzatma dakikalarında olayların çıktığı öğrenildi. Olaylar nedeniyle maçı hakemi Ferdi Çalık’ın karşılaşmayı tamamlanmadan tatil ettiği ifade edildi. Cumayeri Belediyespor- Gölyakaspor  karşılaşmasında çıkan olayların Düzce İl Futbol Tertip Komitesine rapor edileceği ve buradan da bu raporların İl Futbol Disiplin Kurulana sevk edileceği kaydedildi.

KİRAZLISPOR GALİBİYETLE TANIŞTI

 Diğer bir maçta ise, 1 puanla 2. Yarıya başlayan Kirazlıspor,Aydınpınarspor’u 2-0 yenerek ilk galibiyetini alarak puanını 4’e çıkardı ve averajla bir basamak yukarı çıktı.  6. Hafta maçları sonunda bir beraberliği bir galibiyeti bulunan Aydınpınarspor ise 4 puanla puan cetvelinin alt sırasına düştü.  

DÜZCE81 YILDIZSPOR EN AVANTAJLI TAKIM

Süper Amatör Küme play off grubunda böylece sezon başında şampiyonluk hedefiyle kadro kuran ve  normal sezonu lider bitiren Düzce81 Yıldızspor, play off maçlarında oynadığı 6 maçını da kazanarak 18 puanla liderliğine devam etti. Süper Amatör Kümenin bir diğer şampiyonluk adayı, Cumayeri Belediyespor, Çarşamba günü oynadığı maçta 2. Mağlubiyetini alarak 6 haftada, 12 puanda kaldı.   Düzce Süper Amatör Küme play off grubunun bitmesine ve şampiyonun belirlenmesine 5 hafta varken, Düzce81Yıldızspor’un rakiplerine oranla en avantajlı duruma geçmesi dikkat çekti.

Haber: Harun Can ŞERBETÇİ