2021-202 Futbol Sezonu’nda Düzce Süper Amatör Ligi’nde oynayacak olan Gölyakaspor, yeni sezon çalışmalarına yapılan bir tören ve kesilen kurbanla start verdi. Süper Amatör Küme’de şampiyonluk hedefi koyan Gölyakspor’un yeni sezon için başlattığı çalışma açılışı törenine, Belediye Başkanı Yakup Demircan, Kulüp Başkanı Tevfik Keçeci, 2. Başkan Hakan Demircan, Sportif Direktör Uğur Sönmez, Asbaşkan Nedim Türkseven, Mali İşler Sorumlusu Cihat Çelik, Yönetim Kurulu Üyeleri Fatih Şentürk, Erdinç Gündüz, Ozan Orhon, Ersin Öztürk ile İlçe  protokolünden bazı yetkililer ve taraftarlar katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Gölyaka Belediye Başkanı Yakup Demircan yeni yönetim ve yeni heyecanla yeni sezonun hayırlı olmasını diledi. Başkan Demircan belediye olarak sporun ve sporcunun her zaman yanında olduklarını söyledi.

Kulüp Başkanı Tevfik Keçeci ise yaptığı konuşmada, Gölyakaspor’un tüm şehrin takımı olduğunu vurgularken ilçede bulunan her vatandaşın kulübe sahip çıkması gerektiğini, sezon sonu ilçemize şampiyonluk sevincini yaşatmak istediklerini ifade etti.  Keçeci, ayrıca tüm şehri birlikte tek yürek olmaya davet etti.

HABER: Harun Can ŞERBETÇİ