3.Lig. 3.Grup mücadelesine devam edecek olan Düzcespor, Ankara Demirspor ile bir hazırlık maçı yaptı. İlk yarısını Hakan'ın penaltıdan kazandığı ve Elçin'in attığı gollerle 2-0 önde kapatan temsilcimiz, ikinci yarıda Ankara Demirspor'un geliştirdiği ataklarda attığı iki gole engel olamadı ve karşılaşmadan 2-2'lik beraberlikle ayrıldı. Hazırlık maçının ardından takım yemekte bir araya gelerek moral depoladı.

 

Maç hakkında değerlendirme de bulunan Düzcespor Teknik Direktörü Zafer Göncüler, hazırlık maçında Tandoğan ve Kutay'ın oynamadığını, takıma yeni gelen oyuncularında ışık gördüğünü söyledi. İki hazırlık maçının da ağır ancak olumlu geçtiğini belirten Göncüler, antrenman eksikliği olan oyuncuların bulunduğunu, bu oyuncularında yapılan çalışmalarla eksiklerini kapattıklarını belirtti. Göncüler, başarıyı arzu eden futbolcu grubunu oluşturduklarına inandığını belirterek, oyun disiplinine sadık kaldıklarını, oyuncuların kafasında düşme korkusu olabileceğini, ancak üst sıralara çıkmayı düşünmeleri halinde daha başarılı olacaklarına inandığını belirtti.

Maddi sıkıntılar nedeniyle oyuncuların 5-6 aydır para alamadıklarını da hatırlatan Göncüler, “Geçen sezonki kadrodan birkaç oyuncu kaldı. Takımda kalanlara teşekkür ediyorum ancak teşekkür etmek yeterli değildir. Futbolcuları teşvik etmekle daha iyi yerlere gelinebilir” diye konuştu.