Düzcespor için beklenen ve gereken desteğin artık gösterilmesi için zaman daralmaya başlarken, tüm dikkatler Mehmet Keleş üzerine yoğunlaşıyor. Düzcespor'un nereye gittiğine dair yaşanan sıkıntı ve tedirginlik kendini baş göstermeye çoktan başladı. Yaşanan belirsizlik ise camia arasında çeşitli yorumlara yol açarken artık Keleş'in olaya ne zaman el atacağı ve Düzcespor için ne yapacağı bekleniyor.

Keleş'in katkılarıyla bu güne kadar gelen takımı, dağılma noktasında tekrar toparlamanın mümkün olacağı ve bunu başaracak tek ismin Keleş olduğu yönünde hem fikir olunan camiada, artık göreve çağrı sesleri yükseliyor. Olağan üstü kongre kararının alınmasının ardından, yönetimi kim alırsa alsın, yeni gelen yönetime mutlak destek yine Mehmet Keleş'ten istenecek.

Yönetime talip olacak kişilerin önünde aşılması güç engeller olduğu bilinirken, destek verilmeden göreve gelecek olan yeni bir yönetimin akıbetininde Hasan Aktürk yönetiminden farksız olacağı düşünülüyor. Bu anlamda, her şey ölçülüp tartılıp, görevi yürütebilecek ve gerçekten Düzcesporlu olarak başarıyı yakalayacak bir ekip için kollar sıvanmalı, artık bu gidişe bir dur denmelidir.

 3.lige çıkmış bir takımı zorla iterek tekrar amatör lige düşürme gibi bir niyeti kimsenin olmadığı düşünülürse, Düzce'nin adını spor tarihine yazdırmış 40 yıllık takımı düştüğü kör kuyudan çekip çıkarmak görevini üstlenmek gerçek Düzceliler için kaçınılmaz oldu.