Son 3 haftada oynadığı 3 maçta 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet elde ederek 31. haftaya 49 puanla giren Düzcespor’da hedef, 68 Aksaray Belediyespor deplasmanından mutlak 3 puan ile dönmek olarak belirlendi. Takımın yeni Teknik Direktörü Yavuz İncedal, sezonu kalan 4 maçta 4’te 4 galibiyet ile kapatmak istiyor.

Grubumuzun 30. haftasını Kozanspor galibiyeti ile kapatan lider Adıyamanspor bu hafta Silivrispor deplasmanına konuk oluyor. Son 2 haftadır kaybetmeyen Silivrispor cephesinde hedef düşme potasına girmemek için mutlak galibiyet olarak belirlendi.

Grubumuz geçtiğimiz 30. haftayı Bergama mağlubiyeti ile kapatan Bursa Yıldırımspor ekibi bu hafta Modafen FK deplasmanına konuk oluyor. Zorlu Modafen deplasmanında Bursa Yıldırımspor ekibi şampiyonluk için mücadele ederken Modafen FK ekibi ise küme düşmeme mücadelesini sürdürüyor.

Geçtiğimiz haftayı Düzcespor galibiyetiyle kapatan Kelkit grupta 5. sırada yer alarak liderle arasındaki puan farkını 2’ye düşürdü. Şampiyonluk umudunu yitirmeyen Kelkit ekibi bu hafta evinde 52 Orduspor’u ağırlıyor.

İŞTE TFF 3. LİG 4. GRUBUN 31. HAFTA KARŞILAŞMALARI:

HABER: F. UÇAR