Hafta sonu oynanan maçlarda Düzcespor ve Kemerspor kendi evinde mağlup olurken, diğer takımlar sahadan puanla ayrıldı.  Düzcespor kendi seyircisi önünde Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor’a 2-0 mağlup oldu. Kemerspor, kendi evinde Manisa Büyükşehir Belediyespor’a 2-0 yenildi. Batman Petrolspor ise deplasmanda Yomraspor’u 1-0 yenerken, Play Off için büyük avantaj yakaladı.

Bayrampaşa takımı Çatalcaspor’u 2-1 yenerek 2. sıraya yükseldi. Çanakkale Dardanelspor, Halide Edip Adıvarspor arasındaki müsabaka 2-2 biterken takımlar sahadan bir puanla ayrıldı. Küme düşme potasında bulunan Orhangazi Belediyespor, kendi evinde Kozan Belediyespor’u 2-1 yenerken lige tutunmayı bildi. Yeni Altındağ Belediyespor - Erbaaspor müsabakası 1-1 biterken, 12 Bingölspor-Ofspor , Erzin Belediyespor-Bergama Belediyespor maçları 0-0 bitti.

Bu sonuçla Manisa Büyükşehir 41 puanla lider durumda. Bayrampaşa 33 puanla ikinci; 32 puanla Batman Petrolspor ve Düzcespor 3. ve 4. Sırada yel aldı. 5.sırada ise Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor bulunuyor.