Bu hafta Pazar günü grubumuzdaki karşılaşmalar nefes kesiyor. Kritik haftada takımlar birbirleriyle kıyasıya mücadele edecek. 3 puanın çok değerli olduğu grubumuzda bu hafta sonu oynanacak karşılaşmalar sonucunda takımların kaderleri belli olacak.

Temsilcimiz Düzcespor, 52 Orduspor karşısında

Ordu stadında oynanacak olan 52 Orduspor, Düzcespor karşılaşması her iki takım içinde büyük önem taşıyor. Her iki takımında 3 puan için ve zirveye tutunmak umuduyla sahaya çıkacağına kesin gözüyle bakılıyor. Düzcespor’un rakibi 52 Orduspor ligde 10 maçta 3 galibiyet 6 beraberlik ve 1 mağlubiyet alarak 15 puan topladı. Orduspor rakip ağlara 16 gol atarak kalesinde ise 9 gol gördü. Temsilcimiz Düzcespor ise 7 maçta 12 puan toplayarak 3 galibiyet 3 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı. Düzcespor rakip ağlara 10 gol göndererek kalesinde ise 8 gol gördü. Pazar günü oynanacak müsabaka saat 13.00’de başlayacak.

Bayrampaşa Bergama deplasmanında

Bir üst sıra için mücadele edecek her iki takımda 3 puan çok büyük önem arz ediyır. Bayrampaşaspor’un rakibi Bergama Belediyespor’un çıktığı 7 maçta 3 galibiyet 3 beraberlik ve 1 mağlubiyeti bulunuyor. Bergama aldığı bu sonuçlarla ligde 12 puan topladı. Bergama Belediyespor rakip ağlarak 11 gol atarak  kalesinde ise 8 gol gördü. Bayrampaşaspor ise son haftalarda aldığı puan kayıplarıyla büyük bir düşüş yaşıyor. Bayrampaşa’nın 8 maçta toplam 13 puanı bulunuyor. Bayrampaşa ligde 4 galibiyet 1 beraberlik ve 3 mağlubiyet elde etti. Ligin bol gollü ekiplerinden biri olan Bayrampaşa, rakip ağlara 20 gol yollayarak kalesinde ise 13 gol gördü.

Bursa’nın Kelkit sınavı

Kelkit Belediyespor ligde toplam 10 maça çıkarak 6 galibiyet ve 4 mağlubiyet elde etti. Kelkit Belediyespor rakip ağlara 12 gol yollayarak kalesinde ise 8 gol gördü ve toplamda 18 puan topladı. Kelkit’in rakibi Bursa Yıldırım ise 9 maçta 5 galibiyet 1 beraberlik ve 3 mağlubiyet elde ederek 16 puan topladı. Bursa Yıldırım rakip filelere 14 gol göndererek kalesinde ise sadece 6 gol gördü. Ligin 11. haftasında spor otoriteleri ve taraftarları kıyasıya mücadeleler bekliyor.