Düzcespor TFF 2. Lig Beyaz Grupta fırtına gibi esiyor. 4 Maçta puanını 10’a çıkartan ekibimiz, gruptaki liderliğini sürdürdü.   8. dakikada İnegölspor peş peşe kullandığı kornerlerden faydalanamadı. 13. dakikada İnegölspor sağ taraftan yapılan tehlikeli ortayı Savaş kornere attı ve atılan korner sonuçsuz kaldı. 20. dakikadan sonra topa daha çok Düzcespor hakim oldu. 24. dakikada sağ taraftan kullanılan kornerden kırmızı lacivertliler sonuç alamadı.

28. dakikada Düzcespor’da Eren’in ortasına vurduğu topu önce kaleci daha sonra direğe çarptı. 30. dakikada İnegölspor’un kullandığı korneri Ersin aldı. 38. dakikada Çınar Tarhan sarı kart gördü.

Düzcespor golü buldu. Mehmet ile kullandığı kornere arka direkte Yasin Ozan’ın vuruşuyla top filelerle buluştu: 1-0 Devre Düzcesporun 1.0 üstünlüğü ile sona erdi.

Maçin ikinci yarının başında İnegölspor’un kazandığı korneri Mehmet Özdiraz kafa ile uzaklaştırdı.52.dakikada İnegölspor’un kullandığı serbest vuruşu Ersin yumrukla uzaklaştırdı. 58.dakikada kaptırdığımız da topta atılan şutu Ersin kurtardı. 59. dakikada Eren çıktı Hasan küçük oyuna dahil oldu.

70. dakikada oyuna Timur Kosovalı ve Osman Boz oyuna girdi, oyundan Yasin Ozan ve Çınar Tarhan çıktı. 74.dakikada İnegölspor’un kullandığı korneri savunmamız uzaklaştırdı.

79. dakikada Timur Kosovalı sar kart gördü 87. dakikada oyuna Altarhan çıktı, yerine Samet girdi. Uzatma bölümlerinde Samet çok uzaktan vurduğu top kaleciden kornere çıktı. Maç, Düzcespor’un galibiyetiyle 1-0 sona erdi. Kırmızı Lacivertli takımımız bu galibiyetle, gruptaki liderliğini sürdürdü.