Birinci amatör B grubunda Sezonu şampiyon tamamlayarak oynadığı play off maçlarında Süper Lige çıkan Gümüşova Belediyespor başarısını bir şampiyonluk yemeği ile kutladı.

 

Yemeğe aynı zamanda kulüp başkanı olan Gümüşova Belediye Başkanı Muharrem Tozan, Teknik heyet, futbolcular, kulübün diğer branşlardaki sporcuları ve takıma sezon boyunca maddi manevi destek veren işadamları ve esnaf da katıldı. Şampiyon Gümüşova, kutlama yemeğinde tam bir aile fotoğrafı verdi.

 

Gümüşova Belediye Başkanı Muharrem Tozan, yönetim kurulu, teknik heyet ve futbolcularına teşekkür ederken, Düzcespor’un Üçüncü lige çıkması ile süper amatör’de bir denge unsuru olmaktan çıktığını, önümüzdeki sezon yeni bir denge kurulacağını, büyük paralar harcanarak takım kurulabilen Süper Amatör Liginin yeniden amatör kimliğine kavuşacağını söyledi.

 

Gümüşova Belediyespor Teknik Direktörü Kenan Şereflioğlu ise, Gümüşova’nın büyük bir camia olduğunu, çevredeki fabrikaların da desteğiyle çok iyi bir takım kurduklarını ve sadece birinci amatörde değil yıldızlarda da şampiyon olduklarını söyledi. Şereflioğlu, yeni sezon ile ilgili olarak kutlamanın ardından görüşeceklerini, kendisinin gönlünün kendi eliyle çıkardığı takım ile devam etmek yönünde olduğunu söyledi.

 

Şereflioğlu, Düzcespor’suz bir süper amatör ile ilgili olarak federasyonun yeni uygulamaları sonunda Düzcespor’de oynayamayacak olan oyuncuların amatöre döneceğini, süper ligde yeni bir dönemin başladığını,  geçen sene 250 Bin YTL’ye kurulan bir takımın bu sene 100-150 Bin YTL’ye kurulabileceğini düşündüğünü söyledi.

 

Gecede ayrıca, sporculara başarı belgeleri verilirken, teknik heyet ve takıma maddi manevi destekte bulunanlara plaketleri de takdim edildi.