Amatör Süper Lig de bulunan Gümüşova Belediyespor idmanlarını hem Gümüşova’da hemde Düzce’de sürdürüyor. Günün şartlarına göre çim sahada veya kapalı salonda yapılan hazırlıklarla devam edilirken, takımda Varol ve Ramiz’in sakatlığı devam ediyor. Gümüşova Belediyespor geçen hafta ummadığı bir mağlubiyet alınca, önümüzdeki hafta çıkacağı Yığılcaspor maçından mutlak galibiyet almak istiyor.

Kaybedilen maçla ilgili olarak konuşan Gümüşova Belediyespor yöneticisi Mevlüt Çakmak , ilk yarıda karşılıklı ataklarla birlikte gol pozisyonlarına girdiklerini ancak etkili olamadıklarını belirtti. Yedikleri gollerle ilgili olarak ilk yarının bitimine üç dakika kala kendileri için şanssız, Düzce Belediyespor için tesadüf olan iki gol yediklerini kaydetti. İkinci yarıda ise sahada sanki ilk yarı oynanıyormuş gibi kondisyon açığını gidermiş, daha çok koşan, daha çok atak yapan ve daha çok pozisyon yapan Gümüşova Belediyespor olduğunu söyledi.

Girilen gol pozisyonlarında şansın Düzce Belediyespor’dan yana olduğunu vurguladı. Birçok gol pozisyonlarına girmelerine rağmen direkten ve kaleciden dönen topların hiçbirinin kendi oyuncularının önüne düşmediğini de söyleyen Mevlüt Çakmak, 2-1 olduktan sonra daha da başarılı oynadıklarını kaydetti.