Haşmet Batur'un düzenlediği çiğ köfte partisine katılan ve masa tenisinde iki şampiyonluğu bulunan Düzce Fen Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Fikret Güngör, çiğ köfte yoğurarak spor konusunda açıklamalarda bulundu. Fen Lisesi'nin masa tenisinde İl bazında iyi olduğunu kaydeden Güngör, Gruplarda ise aynı başarıyı gösteremediklerini belirtti. Masa Tenisinde 2 şampiyonluğu bulunan Fen Lisesinin diğer branşlarda ise iyi olmadığını ifade etti. Düzce'nin spor anlamında istenilen düzeyde olmadığını vurgulayan Güngör hiçbir branşın tam olarak yerleşmediğini kaydetti. Ancak futbolun diğerlerine göre daha gelişmiş göründüğünden söz eden Güngör, Düzce'nin alt yapısının olmadığını, bununda zorluğunu yaşadığını belirtti. Spor branşları arasında ise futbolun alt yapısının daha iyi olduğunu değindi. Diğer illerde öğretmenlik yapan Fikret Güngör her okulda spor salonu olduğunu, Düzce'de ise üç tane salon olduğuna dikkat çekti.

1980 Yılında Elazığ'da doğan Fikret Güngör Elazığ'da Beden Eğitimi Öğretmenliği yaptı. Düzce'de iki yıldır görevini sürdüren Güngör, 3. Lig'de Elazığ Belediyespor ve Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'da, 2. Lig'de ise Fırat Üniversitesi'nde top oynadı.

Fikret Güngör, Fen Lisesi olmalarına rağmen bütün branşlarda takım çıkarttıklarını söylerken, öğrencilerin genelde iyi olduklarını ancak velilerle sorun yaşadıklarını kaydetti. Özellikle ilköğretim okullarında bu sorunu çok fazla yaşadığını ekleyen Güngör, “ veli göndermiyorum dediği zaman bir şey diyemiyorsunuz.” diyerek, Beden Eğitimi derslerine önem verilmesi gerektiğinide vurguladı.