Okul Sporları Güreş Gençler A Türkiye Şampiyonası,23-25 Şubat 2022 tarihleri arasında Samsun Canik Hasan Doğan Spor Salonu’nda yapıldı. Şampiyonaya 46 ilden 193 sporcunun katıldı.

Milli Takım ve Düzce Belediyesi1881 Güreş İhtisas Kulübü antrenörü İsmail Ünal nezaretinde 5 sporcu ile yer alan Düzce güreş kafilesinden grekoromen stilinde 97 kiloda mindere çıkan Maksut Topal rakibini yenerek şampiyon oldu.

Türkiye Güreş Federasyonu Düzce İl Temsilcisi ve Eski Milli Güreşçi Ramazan Topal’ın oğlu olan Maksut Topal’ın A klasman Türkiye şampiyonu olarak altın madalya alıp kürsüye çıkması Düzce’ye bir gurur daha yaşattı.

“DESTEK VERENLER TEŞEKKÜR EDERİZ”

Düzce güreş kafilesinde görev alan Milli Takım ve Düzce Belediyesi Antrenörü İsmail Ünal, alınan bu sonuçtan duyulan gururun tüm Düzce iline ait olduğunu ifade ederek, “Bizlere desteğini hiçbir zaman eksik etmeyen Düzce Belediye Başkanımız Dr. Faruk Özlü ve Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürümüz İsa Yazıcı’ya ve Kulübümüz Başkanı Muzaffer Lebleci’ye bir kez daha teşekkür ederim.” ifadesinde bulundu.

HABER: Harun Can ŞERBETÇİ