GÜREŞTE BİR BAŞARI DAHA

Düzce son aylarda güreş sporunda elde ettiği başarılarla dikkat çekmeye devam ediyor. Güreşçilerimizin ardı ardına elde ettikleri başarılı sonuçlar ayrıca Düzce ilinin bu spor dalında Türkiye’nin lokomotifi olmaya kararlı olduğunu bir kez daha ispatlamış oluyor.  

23- 28 Şubat tarihleri arasında Samsun ilinin Canik Hasan Doğan Spor Salonunda gerçekleşen ve 46 ilden 193 sporcunun katıldığı Okul Sporları Güreş Gençler A Türkiye Şampiyonası’nda mindere çıkan Düzceli güreşçi Osman Sürmeli serbest stil 57 kiloda 3.’sü oldu.  

Milli Takım ve Düzce Spor Akademisi antrenörü  İsmail  Ünal nezaretinde  5 sporcu ile  yer alan Düzce güreş kafilesinden serbest  stilinde, 57 kiloda  mindere çıkan Osman  Sürmeli Türkiye 3. Kazanarak kürsüye çıkması ilimizin bir gurur daha yaşatmaları sevinçle karşılandı. 

MAKSUT TOPAL ALTIN KAZANMIŞTI

Şampiyonada, Milli Takım ve Düzce Spor Akademisi antrenörü  İsmail  Ünal nezaretinde  5 sporcu ile  yer alan Düzce güreş kafilesinden grekoromen stilinde,   97 kiloda mindere çıkan Maksut Topal da  rakibini yenerek şampiyon olmuştu.

“BU BAŞARI TÜM DÜZCE’NİNDİR”

Düzce Güreş kafilesinde ve ilimizde bu başarılı sonuçların alınması sevinçle karşılanarak antrenör İsmail Ünal, alınan bu başarılı sonuçlardan duyulan sevinci bir kez daha tekrarlayarak,  bu gururun tüm Düzce iline ait olduğunu söyleyerek, sözlerini şöyle sürdürdü: “Bizlere hiçbir desteklerini hiçbir zaman eksik etmeyen Düzce Belediye Başkanımız Dr. Faruk Özlü ve Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürümüz İsa Yazıcı’ya ve Kulübümüz Başkanı Muzaffer Lebleci’ye bir kez daha teşekkür ederim.” İfadesinde bulundu.

HABER: Harun Can ŞERBETÇİ