Perşembe günü play off maçları başlıyor. Buradan Yusuf, Onur, Nevzat Metin, Bulut ve Bilal’e bir çağrı yapmak istiyorum.

Sizler Düzce ilini bu zamana kadar temsil edip kulüpten bütün mali vecibelerinizi aldınız. Helali hoş olsun ne yazık ki sizin gibi kaliteli oyuncuların bu gruptan Düzcespor’ u şampiyon yapamamanız sizin ayıbınız. Şimdi ne olacak? Bu ayıbı örtmeniz sizlerin elinde, Yusuf, Onur, Sıddık, Nevzat, Metin, Bulut ve Bilal bu takımın abileri, ilk öncesi sizler bir araya gelip, Düzcespor’u nasıl şampiyon yaparız? Hesaplarını yapın, daha sonra takım olarak bir toplantı gerçekleştirin. Birbirinizin sahada açığını kapatmak için söz verin.

Yalandan değil, yürekten yapın bunları. Ben sizlere her zaman güvendim ve güvenmeye devam ediyorum. İyi oyun iyi oyuncularla olur, buda sizlerde var.

 

AKSARAY MAÇINDA BUNU GÖSTERİN

Sosyal medyada taraftarlar sizlere güven doluyken şimdi bu tersine döndü. Sizlere güvendiğimi her yerde ifade ederken beni de yollarda çevirip “hocam bu oyunculara çok güvendiniz ama bak Düzcespor’ u şampiyon yapamadılar” ifadelerini kullanıyorlar.

Buna istinaden tekrar sizler eski oyunumuza dönüp rakipleri teker teker yenip bunu taçlandırmak, Düzcespor’ u şampiyon yapmak sizlerin elinizde. Mustafa Yıldırım olarak bu şampiyonluğu Düzce iline getireceğinizden zerre kadar kuşkum yok. Yeter ki sizler inanın, çünkü biz sizlere inanıyoruz.