Grubumuzda oynanan maçlar sonunda dengeler yavaş yavaş oturmaya başlarken takımlar 7 galibiyet aldı. İki müsabaka ise berabere bitti. İstanbul takımları berabere kalınca Düzcespor bu takımlara bir adım daha yaklaştı.
 
Karaköprüspor -24 Erzincanspor’u 1-0  Aksarayspor Serik belediyespor’u deplasmanda 1-0 yenerek üstleri karıştırdı. Grubumuzda ilk 10 takımın iddiasını devam ettirirken Düzcespor aldığı galibiyet ile 24 olan puanını 27 yaptı.

Serik Belediyespor kendi evinde mağlup olmasına karşı liderliğini devam ettiriyor. Serik Belediyespor 19 maçta 38 Artvin Hopaspor 19 maçta 37 Aksarayspor ve Erzincanspor 19 maçta 36 Çatalcaspor 19 maçta 31 Karaköprüspor ve Bucaspor 19 maçta 29 puan topladılar.



Düzcespor bu takımların ardından 19 maçta 27 puan topladılar.  Düzcespor hafta sonu zorlu Artvin Hopaspor deplasmanına çıkarken bu deplasmandan alacağı puan veya puanlar zirveye bir adım daha yaklaştıracak.
 
Düzcespor bu deplasmandan sonra iç sahada Erzinspor, deplasmanda Tokatspor ve iç sahada Şile Yıldız maçlarına çıkacak. Düzcespor bu dört maç sonrasında üst sıralarda olması beklenmekte. Küme düşme potasında ise Manisaspor ve Tokatspor küme düşerken üçüncü takımım kim olacağı belirsizliğini koruyor.