Düzce Üniversitesi Yarı Olimpik Yüzme Havuzunda genel bakım ve hijyen kuralları titizlikle uygulanarak, Üniversite personeline, misafirlere, öğrencilere ve sivil vatandaşlara 40 kişilik seanslarla; temiz, sağlıklı ve güvenilir bir ortamda; kadın ve erkek cankurtaran, teknik ve idari personelden oluşan deneyimli kadrosu ile hizmet vermeye devam ediyor.

Düzce Üniversitesi Yüzme Havuzu’nda; pazar ve pazartesi günleri hariç, 10.45 - 19.45 saatleri arasında; genel, erkek ve kadın seanslarında randevular açık olup, randevular www.havuz.duzce.edu.tr  üzerinden internet ortamında alınıyor. Düzce Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından işletilen Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’na 542 11 16’nolu telefon üzerinden 1373 dahili hat ile rezervasyon biriminden bilgi alınabiliyor.

YÜZME KURSLARI DA VAR

Yarı olimpik yüzme havuzu 1900 m2’lik alan üzerinde kurulmuş, 270 seyirci kapasiteli olup, tesis içerisinde çocuklar ve yüzmeye yeni başlayanlar için çırpınma havuzu bulunuyor. Çırpınma havuzu 140cm ve yüzme havuzu ise 220cm derinliğe sahip olan spor tesisi, kullanıcılara; temiz, hijyen ve güvenilir bir ortam sunuyor. Ayrıca tesiste belgeli antrenörler tarafından farklı yaş guruplarında da yüzme kursları düzenleniyor.

DİĞER SPORTİF AKTİVİTELERDE VAR

Düzce Üniversitesi Spor Kompleksi’nde Yarı Olimpik Yüzme Havuzu dışında kapalı spor salonu, açık basketbol sahası, çok amaçlı futbol sahası, kapalı tenis kortları ile kiracı tarafından işletilen kapalı halı saha ve fitness salonu sporseverlere hizmet sunmaya devam ediyor.

Haber: Manşet Spor Servisi