Balıkesir Üniversitesi Burhan Erdayı Spor Salonu’nda gerçekleştirilen şampiyonada; Düzce Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü öğrencisi Hasan Çetin A Divisyon 91 kg.da Türkiye Şampiyonu olarak altın madalya aldı ve FISU Dünya Üniversiteler Şampiyonası’nda ülkemizi temsil etme başarısına sahip oldu. Düzce Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Çerkez Dili ve Edebiyatı Bölümü öğrencisi Hasan Çiçek ise, A division 86 kg. kategorisinde Türkiye 2.si olarak Düzce Üniversitesi’ni kürsüde temsil etti. Ayrıca bunların yanında waikuru (müzikli dans) yarışmasında Düzce Üniversitesi üçüncülük kupası elde ederek, şampiyonada adını başarılı üniversiteler arasına yazdırdı.

“HER ALAN’DA BAŞARIYA KOŞUYORUZ” 

Düzce Üniversitesinden yapılan açıklamada, aldığı kararlarla ve yaptığı başarılı çalışmalarla ulusal ve uluslararası alanda başarılı üniversiteler arasında yerini alan, Üniversitenin ülkemizde de düzenlenen TEKNOFEST, TÜBİTAK ve diğer büyük organizasyonlarda aldığı başarılı sonuçların yanında, spor alanında da katıldığı yarışmalarda dereceler elde ederek, başarı çıtasını her yıl daha da yukarı çıkardığı kaydedilerek. “Düzce Üniversitesi olarak, en büyük değerimiz olan öğrencilerimizin her alanda göstermiş oldukları bu mücadeleden dolayı duyduğumuz gururu dile getirerek, şampiyonada başarılı bir şekilde bizi temsil eden öğrencilerimize, ailelerine, antrenörlerine ve hocalarına teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz.” İfadelerine yer verildi.  

“NAZ ÇAKIROĞLU’NA BAŞARI DİLERİZ”

Düzce Üniversitesi ayrıca Üniversitenin  Spor Bilimleri Fakültesi’nden mezun olan, Fenerbahçe Spor Kulübü’nün Milli Sporcusu Buse Naz Çakıroğlu’nun Dünya Kadınlar Boks Şampiyonası’nda elde ettiği Dünya Şampiyonluğundan dolayı kendisini tebrik ederek başarılarının devamını diledi. 

Öncü Spor Servisi