Düzcespor Pazar günü oynayacağı önemli Keçiörengücü maçının hazırlık çalışmalarını yoğun bir tempoda sürdüyor. Teknik Direktör Metin Aydın "Hataya yer yok hedefe ulaşmak için rakibin konumu hiç önemli değil, bizim kazanmamız gerekiyor." dedi.
Pazar Günü Düzce'de grubun lideri Keçiörengücü'yle zorlu puan mücadelesine çıkacak olan Düzcespor hazırlıklarını sürdürüyor.
Kar yağışı nedeniyle idman yapma imkanı bulumayan ve ilk üç haftayı adeta idmansız bir şekilde geride bırakan kırmızı lacivertliler karların kalkması ve sahaların düzelmesiyle birlikte bu hafta tam kardo idman ve çift kale yapma imkanı buldu.
Şehir stadının zemini bozulmasın diye semt sahalarını ve Kaynaşlı'daki sahayı kullanan Teknik Direktör Metin Aydın "hem idman eksiğimi gideriyoruz. Hemde havanın güzel olması sayesinde istediğimiz çalışma imkanını buluyoruz. Yeni transferlerimiz takıma uyum sağlamaya devam ediyorlar ve herg eçen gün arkadaşlık ortamı dahada pekişiyor. Yenilerle eskiler diye bir ayrım sözkonusu değil. İdmanlarda kim çok çalışıyor ve formayı hak ediyorsa formayı ona veriyorum. Bizim bundan sonra puan kaybına tahammülümüz yok. Bu nedenle çok çalışıp form grafiğimizi yükselterek tüm maçlarımızı kazanmak için mücadele vereceğiz.
Bizim tek isteğimiz her zaman olduğu gibi yine taraftar faktörü bu bizim için çok önemli maçın son saniyesine kadar gol atmak için rakip kaleye yükleniyoruz ve gol buluyoruz. Biz taraftarlarımızın desteği ile çok puanlar kazandık bu maçıda kazanacağız. İlk düdükten son düdüğe kadar destek bekilyoruz." dedi.