Temsilcimiz Düzcespor Perşembe günü saat 13 00 da Kırıkkale Anadolu karşısına çıkacak. Düzcespor’da cezası biten teknik direktör Mustafa Kemal Kılıç ve oyunculardan Ömer Faruk Sezgin ve Nevzat Bilen Kırıkkale Anadolu karşısında formalarına kavuşuyorlar. Sakatlığı devam eden Bulut Kaya,Furkan Safi ve kaptan Enver Ayyıldız ise bu müsabakada yer alamayacaklar.

TARAFTAR BU MAÇI İSTİYOR SİZDE İSTEYİN

Düzcespor taraftarları Kırıkkale Anadolu maçını mutlaka kazanılmasını isterken oyuncularında aynı istekle ve arzuyla maçı istemelerini dile getirdiler. Düzcespor ilk yarının son maçı olan Kırıkkale Anadolu karşısında alacağı 3 puan Düzcespor’a çok şey katacağı belirtilirken çok puan kaybı yaşadık bu maçta galip gelmemiz gerekir denilmekte. Düzcespor taraftarları sosyal medyada haydi aslanlar bu maçı kazanın diye haykırdıkları görüldü.

MUHTEMEL İLK 11

Düzcespor Kırıkkale Anadolu karşısına kalede Furkan savunmada Mutlu, Oğulcan, Onur Abdullah Karmil orta sahada Sıddık, Osman, Yusuf sağ kenarda Metin sol kenarda Nevzat ileri uçta Ömer Faruk şeklinde çıkması beklenmekte. Düzcespor kafilesi bu gün saat 13 00 de yola çıkacağı  maç saatine kadar kampa olacağı öğrenildi.