Şu ana kadar yeterince talep olmamasına rağmen kayıtların son gününe kadar taleplerin artması bekleniyor. Turnuvanın başlama tarihi net olarak belli olmazken Köprübaşı Kur'an Kursu hazırlıklarını devam ettiriyor. Sıcaklık nedeniyle çalışmaları akşamları yapan ve her gün düzenli ve disiplinli bir biçimde antremanlara devam eden Köprübaşı Kur'an Kursu oyuncularının performansı göz dolduruyor.

Azimli oluşları ile dikkat çeken ve bu sene yapılacak olan turnuva da ses getireceği düşünülen Köprübaşı Kur'an Kursu her akşam idman sonrası çift kale maç yapıyor. Yapılan çift kale maçlarında gençler adeta final tadında maçlar çıkartıyorlar. Köyde çocuklara abileride katılarak yardımcı oluyorlar.

İzlemeye gelenler oyuncuların göstermiş olduğu gayret karşısında başarıılı olacaklarına inanıyor. Köprübaşı Kur'an Kursu geçen sene yapılan turnuvada Grubunda son maçını kaybetti ve eleme maçlarına çıkamadı. Köprübaşı Kur'an Kursu oyuncuları bu sezon rakiplerini yenerek Grup'tan çıkmayı hedefliyor. Galibiyet parolasıyla çıkcak olan Köprübaşı Kur'an Kursu bir an önce turnuvanın başlamasını iple çekiyor.