3. Lig 2. Grup’ta temsilcimiz Düzcespor, 19 Eylül Pazar günü  İstanbul Şile Yıldızspor maçı için hazırlıklarını günde çift idmanla sürdürüyor. Şıralık’taki kendi tesislerinde, Teknik Direktör Yavuz İncedal ve yardımcıları nezaretinde hazırlıklarıma devam eden Düzcespor’da lig öncesi sakatlanan Muhammed Enes dışında kadrosunda eksik bulunmuyor.

Kırmızı Lacivertli takımımız, Şıralık’ta yaptığı idmanlarda, açma- germe, fizik gücüne dayalı, kondisyon çalışması, düz koşu ve topa hâkimiyet çalışması yaparak Şile Yıldızspor maçına hazırlanıyor.

Transferin son gününde Düzcespor’un renklerine bağladığı forvet oyuncusu Eren Yeşil ve defans oyuncusu Recep Kalkan’ın da pazar günü oynanacak deplasmana getirilecekleri öğrenildi.

Düzcespor Teknik Direktör Yavuz İncedal, Öncü Haber’e yaptığı açıklamada, “Muhammed Enes’ten başka takımda eksikliğimiz yok. Hedefimiz, ikinci maçımızdan da galibiyet ve 3 puanla dönmek” dedi.

Düzcespor’un oynadığı 1 maçta 3 puanı bulunuyor. Rakip Şile Yıldızspor’un da oynadığı 2 maçta tek galibiyeti ve 3 puanı bulunuyor.

HABER: Harun Can ŞERBETÇİ