SORULARI CEVAPLADI

Düzcespor sosyal tesislerinde düzenlenen imza töreninde Düzcespor teknik sorumlusu Yavuz İncedal ve Düzcespor As Başkanı Ekrem Kap basın mensuplarının sorularını cevapladı.

HAZIRLIK PROĞRAMI

Düzcespor Teknik sorumlusu Yavuz İncedal, basın mensuplarının sorusu üzerine,”Yeni sezon hazırlıklarının 1. Etabı  Cuma gün ona erecek. İkinci etap çalışmaları ise 24 Temmuz 2021 Cumartesi günü başlayacak. 3. Etap çalışmalarının da Bolu’da kamp şeklinde olacak.” dedi. Düzcespor teknik sorumlusu Yavuz İncedal yeni sezon kampına Düzcespor alt yapısından 3 futbolcunun kadroya dahil edileceğini söyledi. İncedal 3 gün süren Düzcespor seçmelerinde kadroyu zorlayacak futbolcunun tespit edilmediğini ifade etti.

TEKNİK KADROYA YENİ İSİM

Düzcespor teknik kadrosuna kondisyoner Tevfik Akol katıldı. Yavuz İncedal teknik sorumluğundaki Düzcespor teknik kadrosu yardımcı antrenör Rıfkı Ekenler, kaleci antrenörü Cengiz Tarım ve kondüsyoner Tevfik Akor’dan oluşuyor.

BİR KALECİ ARAYIŞI DA VAR

Bu arada, Düzcespor transfer komitesinin Ersin Aydın’a alternatif olacak ikinci bir kaleci için farklı isimlerle temaslarını sürdürdüğü ifade edildi. Düzcespor’da halen kaleci olarak yeni transfer Ersin Aydın ve geçtiğimiz sezon kadroda yer alan Semih Gacarlar bulunuyor.

HEDEFİMİZ ŞAMPİYONLUK

Düzcespor As Bakanı Ekrem Kap ve Düzcespor teknik sorumlusu Yavuz İncedal Düzcespor’un bulunduğu grupta takımların güçlü ekipler olduğunu vurgulayıp,Düzcespor’un hedefinin her ne olursa olsun şampiyonluk olduğunu söyledi.