Düzce U-12 Liginde 5. Hafta maçlarında Gökmen Zeki Futbol Kulübü Takımı rakibi Fenerspor’u 7-1 yenerek puanını 13 yaptı. Gökmen Zeki Futbol Kulübünün tek bir beraberliği bulunuyor ve liderliğini sürdürüyor.

Başarılı teknik adam Gökmen Zeki’nin  genç yıldızlarının başarılı sonuçları ise dikkat çekiyor. Bu takımı bir tek mağlubiyeti bulunan Düzce 1907 takımı takip ediyor. Sarı lacivertli takım 5. Hafta da Hamidiyespor U-12 takımını yenerek puanını 3-0 yenerek 12 yaptı ve 2. Sıradaki yerini korudu. Bu grupta 4 karşılaşmada  9 puan yapan  ve bir maçı  eksik olanBeyköy Belediyespor 3. Sırada yer alıyor. B grubunda geçen haftaki maçta en farklı galibiyeti ise Düzce 1905 U-12 Takımı elde etti. Sarı kırmızlı takım rakibi Düzce Altaylılar takımına 7 gol birden attı.

 BOL GOLLÜ HAFTA: 18 GOL

B grubunda ise Düzce Gelişimspor ile Cumayeri Belediyespor  3 karşılaşmada galip gelerek   9’ar puana ulaşıp  üst sıralarda yer aldılar. Bu grupta 3. Hafta sonunda toplu sonuçlar ise şöyle: 

Düzce Gelişimspor5- Düzce İdamyurdu:0, Beyören 1- Modern Eğitimciler1, Düzce 1905:7- Düzce Altaylılar:0, Cumayeri Belediyespor: 3- Aydınpınarspor:1

Haber: Harun Can Şerbetçi