Düzce Ticaret ve Sanayi Odası’nın olağan Meclis Toplantısı ve hemen sonrasında da yılda iki kez yapılması gereken Toplu Komite Toplantısı, video konferans yöntemi ile gerçekleştirildi.

Meclis toplantısının açılış konuşmasını yapan Meclis Başkanı Ahmet Dertli toplantı gündemini meclis üyelerine aktardı.

Mayıs ayı döneminde yönetim kurulu tarafından gerçekleştirilen faaliyetler, iç ve dış ziyaretler, katılım sağlanan iç ve dış paydaş programları ile ziyaretler hakkında meclis üyelerine bilgiler verildi.

Meclis toplantısı, aylık mizan ve mali raporların görüşülmesiyle sona erdi.

Toplu Komite Toplantısı yapıldı

Meclis toplantısının ardından gerçekleştirilen Toplu Komite Toplantısı’nda konuşan Meclis Başkanı Ahmet Dertli, “Bildiğiniz üzere yılda 2 kez yapmamız gereken toplu komite toplantılarının ikincisini de video konferans olarak yapmamız gerekti. İlk gündemimiz olarak hepimizin ortak değeri olan Düzcespor’u, Düzcespor’un son dönemde oluşturduğu olumlu sinerjiyi konuşmak, kendilerine destek olmak, söz birliği yapmak ve ilimizin sportif alandaki tanıtımına en büyük katkıyı sağlayan Düzcespor’un yarınlarına daha güvenle bakabilmesine katkı sağlayabilmek için buradayız. Burada çok kıymetli başkan, yönetim kurulu üyeleri ve sporcularımız var. Belli bir yere kadar Düzcespor’u taşıdılar. Şu an her şey güzel gidiyor. Kıymetli başkan Gökhan Kapoğlu ve yönetim kurulu üyeleri her an takımın yanında. Bizler de sivil toplum kuruluşları olarak Düzcespor’umuza sahip çıkmalıyız. Düzce’nin sanayi, turizm ve tarıma ihtiyacı olduğu kadar sportif aktivitelere de ihtiyacı var. Gençlerimizi spora yönlendirebilmenin en önemli aşamalarından biri de sportif başarı sahibi bir kulübün olmasıdır. Sezonun son maçında kendi evinde Çarşambaspor ile karşı karşıya gelen Düzcespor sahadan 2-1 galip ayrılarak 78 puana ulaştı ve şampiyonluğunu ilan ederek kupasını aldı. Düzcespor’un kentin ortak değeri olduğunu biliyoruz. Başta Başkan Gökhan Kapoğlu olmak üzere tüm yönetim kurulu ve teknik heyet hepsine müteşekkiriz. Bize bu gururu ve mutluluğu yaşattıkları için çok teşekkür ederiz.” dedi.

Dertli ayrıca Düzce Ticaret ve Sanayi Odası ailesi olarak Düzcespor’a maddi manevi her türlü katkıyı vermek için çalışmalara başladıklarını vurguladı.

Toplantının devamında; Düzce TSO Meclis Üyesi Hasan Arslan, Turizm ve Kültür Bakanlığı’nın Tanıtma Genel Müdürlüğü ve bakanlığın ilgili kuruluşu olan Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı (TGA) bünyesinde yürütülen “İl Tanıtım ve Geliştirme Programı” hakkında meclis üyelerine bilgiler aktardı.

Komite başkan ve üyeleri toplantıda sektörleriyle alakalı sorun ve önerilerini dile getirdi.