Öztürk Boya'nın düzenlediği halı saha futbol turnuvası devam ediyor. Maçlarda ara verilmeden 60 dakika oynanıyor. Yapılan karşılaşmaların birinde Hyundaı ile Toyota karşı karşıya geldi. Yapılan maçı Hyundaı 3-0 kazandı. Karşılaşmaya hızlı başlayan Hyundaı üst üste ataklar geliştirdi.

Toyota savunması iyi direnç gösterirken, rakibnin baskına uzun süre dayanamadı. Hyundaı 7. dakikada geliştirdiği atakta Kadir ile 1-0 öne geçmeyi başardı. Golden sonra da Toyota toparlayamadı. Bir ara oyuna denge getiren Toyota gelişirdiği ataklarda gol pozisyonlarında faydalanamadı. Karşılıklı ataklarla geçen mücadelede ataklarını gole çeviren Hyundaı oldu. 15. dakika da Hyundaı yine oyuncusu Kadir ile rakip fileleri havalandırdı. Hyundaı bu dakikalardan itibaren ataklarını artırdı. Rakip ceza sahası içerisinde tehlike oluşturdu. Toyota karşısında etkili olmaya başlayan Hyundaı birçok gol pozisyonuna girdi. Karşılaşmanın ilerleyen süresinde 24. dakika da Hyundaı oyuncusu Zeki takımının üçüncü golünü attı.

Toyota farklı geride olmasına rağmen maçtan kopmadı. Karşılaşmanın ortalarına doğru tekrar dengeyi getirdi. Ancak bunu uzun süre götüremedi. Hyundaı girdiği birçok gol pozisyonlarında farkı artıramadı. Toyota ise karşılaşmanın sonlarına doğru yakaladığı yüzde yüzlük gol pozisyonlarını cömertçe harcadı. Son dakikalarda yine Hyundaı'nin üstünlüğü vardı. Ancak üst üste ataklardan gol sesi çıkmadı. Maçta başka gol olmayınca Hyundaı sahadan 3-0'lık galibiyet ile ayrıldı.

Hyundaı: Özgür, Eyüp, Erkan, İsmail, Taner, Orhan, Zeki, Kadir

Toyota: Muhlis, Onur, Semih, Hüseyin, Erkan, Turgut, Cezmi, Uğur

Hakem: Erdem Kapankaya