3. Lig 2. Grup’taki temsilcimiz Düzcespor, pazar günü 18 Temmuz Stadyumu’nda ağırladığı Ankara temsilcisi Hacettepespor’u 2-1 yenerek önemli bir 3 puanı daha hanesine yazdırdı. Bu sonuçla puanını 13’e çıkaran Düzcespor, puan tablosunda maç eksiği ve liderin 2 puan gerisinde 5. sıraya yükseldi.

İç sahada rakiplerine acımayan Düzcespor, taraftarının önünde Düzce’de oynadığı 4 maçını da kayıpsız geçti. Bu özelliğiyle Düzcespor, grupta en iyi iç saha performansına sahip takım oldu.

Öte yandan iç sahada 12 puan toplayan Düzcespor, deplasman maçlarındaysa kötü bir grafik ortaya koydu. Kırmızı-lacivertliler dışarıda oynadığı 3 maçtan yalnızca 1 puan alabildi. İç sahanın lideri olan temsilcimiz, dış sahada ise en kötü 4. takım unvanına sahip oldu.

Son iki sezondur şampiyonluk ve 2. Lig hedefini kıl payı kaçıran Düzcespor, yine şampiyonluk hedefiyle çıktığı bu sezon kupaya uzanmak istiyorsa deplasman problemini çözmek zorunda. Bu durumun farkında olan teknik patron Yavuz İncedal da deplasman fobisi üzerine kafa yorarak 18 Temmuz’daki başarıyı diğer illere taşımanın yollarını arıyor.

Düzcespor taraftarı, kayıpsız geçen iç saha maçlarında gelenek haline gelen galibiyet selfie’sini cumartesi günü deplasmanda oynanacak olan Kızılcabölük maçının ardından da görmek istiyor.

Öncü Spor Servisi