3. Lig 2. Grup’ta şampiyonluk iddiasıyla yola çıkan ve bugüne kadar elde ettiği başarılı sonuçlarla haftalardır liderliği kimseye teslim etmeyen Düzcespor, 31. hafta maçında da gülmek istiyor. Grubun en güçlü şampiyonluk adayı Düzcespor, sezonun 31. hafta maçında bugün kendisini 53 olan puanıyla, 8 puan geride 2. sırada takip eden Iğdırspor deplasmanına konuk olacak.

TAKIM SIKI HAZIRLANDI

Zorlu maçın hazırlıklarını, deneyimli teknik adam Yavuz İncedal ve yardımcıları nezaretinde hafta başından bu yana sürdüren kırmızı lacivertlilerde sakat ve cezalı futbolcu bulunmuyor. Kırmızı lacivertli takım da hedef, kendisi gibi şampiyonluk iddiası ile lige başlayan ve sezonun ilk yarısında Düzce 18 Temmuz Stadı’nda 3-0 yendiği Iğdırspor’u bir kez de kendi sahasında mağlup ederek puan farkını açarak 2. Lig hedefine bir adım daha yaklaşmak.

MAÇIN HAKEMİ ABDÜLBAKİ AYYILDIZ

Düzcespor kafilesi zorlu deplasman öncesi Iğdır’a 2 gün önceden uçakla giderek maç saatini bekleyeme başladı. Iğdırspor - Düzcespor maçı diğer gruptaki maçlardan 1 saat önce olan 13.00’te başlayacak. Iğdır Stadı’nda başlayacak bu maçı, Kocaeli bölgesinden klasman orta hakem Abdulbaki Ayyıldız yönetecek. Gruptaki diğer tüm maçlar ise 14.00’te oynanacak.  

İSKENDERUNSPOR, YOMRASPOR’U AĞIRLAYACAK

Düzcespor’un, 2. Sıradaki Iğdırspor ile puan mücadelesi vereceği haftada 52 puanla 3. sırada yer alan bir diğer şampiyonluk adayı İskenderunspor ise 34 puanı ile 12 sırada yer alan Yomraspor ile kendi sahasında karşılaşacak. Bu grupta play off iddiası bulunan ve bir maç fazlasıyla 45. puanla 4. sırada yer alan 68 Aksarayspor ise 31. haftayı bay geçirecek. Bir diğer play off iddiası bulunan ve 43 puanla 5. sırada yer alan Şile Yıldızspor ise geçen hafta Düzcespor’un Düzce’de 4-1 yendiği, 25 puanla 17. sırada yer alan Siirt İl Özel İdarespor ile deplasmanda karşılaşacak.   

8 MAÇ KALACAK

Bu zorlu karşılaşmanın ardından şampiyonluğa 8 maçı kalacak olan kırmızı lacivertliler Çarşamba günü Şile Yıldızspor’u Düzce 18 Temmuz Stadyumu’nda ağırlayacak. Aynı haftanın pazarında da bir diğer İstanbul temsilcisi Düzce’ye gelecek.

HABER: Harun Can ŞERBETÇİ