Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Spor Kulübü, Bakan Ramazanoğlu’nu makamında ziyaret etti. Ziyarette 2015 U-15 Türkiye Şampiyonu, Gençler Türkiye Şampiyonu, Uluslararası Sırbistan Şampiyonası 3’üncüsü olan Düzceli Halter Milli Takımı sporcusu Nuray Levent ile halter spor dalında Okullar arası Gençler Türkiye Şampiyonası 2’inciliği derecesi bulunan Hasan Kesek yer aldı.


Bakan Ramazanoğlu, oldukça sıcak bir ortamda geçen ziyarette çeşitli branşlarda ulusal ve uluslararası arenada başarı elde etmiş 3’ü özel olmak üzere toplam 19 sporcu ile antrenör ve kulüp yöneticilerinden oluşan heyeti ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Genç sporcuların başarılarıyla gurur duyduğunu ifade eden Bakan Ramazanoğlu, “Değerlerimiz, gurur kaynaklarımız. Zorlukların içerisinden başarıyla çıkanlarımız. Başarmak inanmakla başlıyor. Başarılarınız hem sizi, hem ülkemizi, hem büyük ailemizi mutlu ediyor. Diğer arkadaşlarınıza da rol model olarak onların da hayatlarını olumlu yönde değiştiriyorsunuz. Yüzümüz gülüyor, gönlümüz gülüyor. Bakanlığımızı şereflendirdiniz. Sizleri kutluyorum” şeklinde konuştu.

Bakan Ramazanoğlu, antrenör ve kulüp yöneticilerini de tebrik ederek, “Gurur kaynaklarımıza emek veren ve bu davaya gönül verenlerin her zaman yanındayız” dedi.

Haber:Y.SEVER