Son dönemde çeşitli ulusal ve uluslararası spor organizasyonlarında başarılar elde eden Düzceli sporcular bunlara bir yenisini daha ekledi. Bilgi Ortaokulu Kızlar Takımı ve Bahaettin Güçlü Ortaokulu Erkek Takımı, Düzce’de düzenlenen il içi şampiyonada birinci olduktan sonra Tekirdağ’da düzenlenen Voleybol Bölge Şampiyonası’nda ilimizi temsil etti.

Bilgi Ortaokulu Yıldız Kızlar Voleybol Takımı, Tekirdağ’da düzenlenen Bölge Şampiyonası’nda, her iki rakibini de yenerek Türkiye Yarı Finalleri’ne katılmaya hak kazandı. Düzce Bilgi Orta Okulu Yıldız Kızlar takımı, ilk maçında Sakarya Yıldızlar Voleybol takımını 3-0 yendi. Aynı grupta yere alan ve Balıkesir ilini temsil eden Voleybol Yıldız Kızlar Takımını da zorlanmadan 3-0 ile geçti. Bilgi Ortak Okulu bu iki net galibiyetle grubunda 1. oldu ve Türkiye Yarı Final maçlarına katılmaya hak kazandı. 

Bilge Orta Okulu Yöneticileri,  Yıldız Kızlar Voleybol takımı sporcularının bu başarısından dolayı gurur duyduklarını ifade ederek, “Bu başarıda, büyük payı olan, Bilgi Orta Okulu Öğretmeni Ömer Faruk Demiral’ı da tebrik ediyoruz” açıklamasında bulundu.

Bahaettin Güçlü Ortaokulu Erkek Takımı da Tekirdağ’da rakiplerine şans tanımadı. Türkiye Finalleri Grup Müsabakaları’nda Kocaeli temsilcisini 3-0, Bursa’yı 3-1, Balıkesir’i ise 3-0 yenen Bahaettin Güçlü Ortaokulu Erkek Voleybol Takımı bölgesel şampiyonluk ipini göğüsledi. Sportif başarılarına bir yenisini daha ekleyen Bahaettin Güçlü Ortaokulu Erkek Takımı da yoluna Türkiye Yarı Finalleri Müsabakaları’nda boy gösterecek. Kızlar ve erkeklerde 16’şar takımın yer alacağı, Türkiye Yarı Finalleri’ne ise Düzce ev sahipliği yapacak.  

Biz de Öncü Medya olarak Türkiye yarı finallerinde ilimizi temsil edecek olan Bilgi Ortaokulu ve Bahaettin Güçlü Ortaokulu sporcularına başarılar  diliyoruz.

HABER: Harun Can Şerbetçi