Çilimli Belediyespor’un şampiyonluk iddiasını sürdürmesi Beyköy Belediyespor’un kötü gidişine son vermek için, mutlaka 3 puan alması şart. Geçen hafta, kendi sahasında grup lideri Silivrispor’u son dakikalarda attığı golle 1-0 yenerek altın değerinde 3 puan alan Düzce temsilcisi Çilimli Belediyespor, ilk yarının son maçını İstanbul’da Maltepespor ile oynayacak.  Geçtiğimiz hafta deplasmanda, Kilimli Belediyespor’a 2-1 yenilerek eli boş dönen diğer bir Bölgesel Amatör Lig temsilcimiz Beyköy Belediyespor ise kendi sahasında, İstanbul takımı Beykoz1908 takımıyla puan mücadelesi verecek.

 İKİ TAKIMIMIZIN DA GÖZÜ 3 PUANDA

Bölgesel Amatör Lig, 7. Bölge, 1. Grupta yer alan Çilimli Belediyespor ve Beyköy Belediyespor, 2021- 2022 Futbol Sezonun ilk yarsının son maçlarını oynayacaklar. 9. Hafta maçında iki temsilcimizin de hafta sonu oynayacakları maçlardan mutlaka 3 puan alması gerekiyor.  Geçen hafta kendi sahasında, grup lideri Silivrispor’u 1-0 yenerek eli boş gönderen Çilimli Belediyespor bu takımla olan puan farkını 4’den 1’e indirerek şampiyonluk iddiasına devam etmişti.  Yeşil beyazlı ekibimiz, 26 Aralık Pazar günü, saat: 14:00’de Maltepe Stadında, 6 puanla 5. Sırada yer alan Maltepespor ile oynayacak.  Bu maçı Kocaeli Bölgesinden orta hakem Deniz Dilşen yönetecek.

HAKEMLER KOCAELİ VE ANKARA BÖLGESİNDEN

 4 puanla grubun son sırasında yer alan diğer bir Bölgesel Lig temsilcimiz Beyköy Belediyespor ise 26 Aralık Pazar günü: Saat: 14:00’de Beyköy Stadında, kendisi gibi, 4 puanla alttan ikinci sırada yer alan Beykoz 1908 takımıyla oynayacak. Bu maçı Ankara Bölgesi hakemi, Mustafa Ünver yönetecek.

Haber: Harun Can Şerbetçi