Düzce 2. Amatör A grubunda Yazıpınarspor, Düzce Gençlerbirliği takımına 3-2 yenilerek üç puan bırakırken ikincilik şansını zora soktu. Düzce Gençlerbirliği bu galibiyet ile lig ikinciliğine yerleşti. Düzce Gençlerbirliği 7 maçta, 11 puan topladı. Kurukavakspor Kutlu Köyü karşısında toplam 12 gol atıldı. Müsabakayı 9-3 kazanan Kurukavakspor puanını 9 yaparak lig ikinciliği şansını devam ettirdi. Kabalakspor aldığı galibiyetlerine bir yenisi ekleyerek Kavakbıçkıspor’u zor da olsa 3-2 yenmeyi başardı. Kabalakspor 7 maçta, 7 galibiyet alarak liderliğine devam ediyor. Kavakbıçkıspor bu mağlubiyet ile 10 puanda kaldı.

B grubunda ise Suncukspor, Beyörenspor’la 2-2 berabere kalarak puanları bölüştüler. Beyörenspor aldığı bir puan ile 12 puan olurken lig ikinciliğini devam ettirdi. Suncukspor kaybettiği iki puan ile yara alırken puanını 10 yaptı. Kuyudüzüspor, Yaylaspor’u 3-0 ile geçerken 3 puanı kaptı ve puanını 7 yaptı.  Düzce 1907 takımı Çamköyspor’u 3-1 ile geçerek üç puanı hanesine yazdırdı.

C grubunda Kurtsuyu, Düzce İdmanyurduspor’a gol yağdırırken puanını 16 yaparak büyük avantaj elde etti. Sancaklarspor, Çamlıspor’u 2-0 ile geçerek üç puan aldı. Sancaklarspor 7 olan puanını 10 yaparak ilk iki iddiasını sürdürdü. Üç grupta oynanan maçlar sonunda ilk ikiye giren takımlar 1. Amatör’e direk çıkacaklar.