Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Salonu’nda İl Temsilcileri biraraya geldi.Düzenlenen Toplantıya Gençlik ve Spor İl Müdürü Korhan Öztekin ile  Gençlik ve Spor İl Şube Müdürü Hasan Hüseyin Kaya katıldı.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Korhan Öztekin toplantıda yaptığı  konuşmada, uzun zamandır bu şekilde bir toplantı ile biraraya gelemediklerini  söyledi ve katılımcılardan Düzce'de sporun nerede olduğunu ve neler yapılması konusunda görüşlerini belirtmelerini istedi.

Öztekin 58 Federasyondan 40 tanesinin temsilcisinin Düzce'de olduğunu dile getirerek 2009 Yılında federasyondan bütçe için 540 Bin TL. talepte bulunduklarını ve kendilerine 126 Bin TL. gönderildiğini kaydetti. İl Müdürü Öztekin ayrıca Düzce'de ki sporcu sayısı üzerinde de bilgiler verdi. Yıllara göre sporcu sayısında artış olduğuna değinen Öztekin bunun Düzce için yeterli bir sayı olmadığını kaydetti.

Daha sonra toplantıda İl Temsilcileri yaptıkları çalışmalar hakkında  bilgiler verdiler. Temsilciler ellerinde ki bütçeyi ne şekilde değerlendirdiklerini kaydederken ihtiyaçlarını da açıkladılar.