Bölgesel Amatör ligindeki tek temsilcimiz Çilimli Belediyespor Kocaeli Yuvacıkspor ile deplasmanda karşı karşıya geldi. Yuvacık stadında oynanan maça Çilimli Belediyespor fırtına gibi başlarken, ilk 10 dakikada Fatih ve Bünyamin’in attığı gollerle 2-0 öne geçip rakibin fişini çekti. Bu golden sonra oyunun bütün hâkimi Çilimli Belediyespor olurken, 27. dakikada kaptırdığı bir topta rakip Yuvacıkspor bir penaltı kazandı. Topun başına geçen Abdullah Fırat farkı bire indirmeyi başardı.  Çilimli Belediyespor girdiği pozisyonları değerlendiremedi. 30. dakikada Çilimli Belediyespor Ali ile durumu 3-1 yaptı. Bu gole Yuvacıkspor 41. dakikada Anıl ile cevap vererek farkı tekrar bire indirdi.

Çilimli Belediyespor ilk yarıda rakip sahada daha fazla topla oynarken, son final paslarını ve çok tercih hatalarını yaptığı görüldü. Bu hataları Çilimli Belediyespor yapmasaydı, ilk yarıda çok faklı sonuç elde edecekti. İlk yarıda başka gol olmayınca devreyi Çilimli Belediyespor 3-2 galip olarak soyunma odasına gitti.

MAÇIN 2.YARISI

Müsabakanın 2. yarısında Çilimli Belediyespor daha kontrollü oynarken, pozisyona giren taraf oldu. Çilimli Belediyespor iyi oyununu devam ettirince maçın 70. dakikasında sağ taraftan Hüseyin’in nefis ortasına aynı güzellikle Adem, kafa ile topu filelere yollayıp takımını 4-2 öne geçirmeyi başardı. Bu golden sonra Çilimli Belediyespor oyunu istediği gibi yönlendirdi. Maçın son düdüğü ile Çilimli Belediyespor maçı 4-2 kazanarak, büyük avantaj elde etti. Bu sonuçla 7 puana ulaşan Çilimli Belediyespor son maçını Kocaeli Karamürsel ile kendi evinde oynayacak. Bu maçta Çilimli Belediyespor’ a bir beraberlik yetecek.