Grubumuzda oynanan erteleme maçlarında Aksaray Belediyespor kendi evinde oynadığı Adıyaman maçını 2-1 kaybetti. Siirt İl Özel İdare ise kendi sahasında Karaköprü Belediyespor’a 3-0 yenilerek düşme potasından kurtulamadı. Günün en önemli maçında Aksaray Belediyespor son 5 dakikaya kadar 1-0 galip iken bu dakikadan sonra kalesinde 2 gol görerek 2-1 mağlup oldu. Bu duruma göre 3. Lig 4. Grup dengeye geldiği ilk 10 takımın şampiyonluk iddiasını sürdürdüğü görüldü.

HER TAKIM HER TAKIMI YENİYOR

3. Lig 4. Grup’ta oynanan maçlarda her takımın her takımı yendiği görülürken temsilcimiz Düzcespor’un kaybettiği puanlar Silivrispor, Siirt İl Özel İdare ve Bursa Yıldırım maçlarında oldu. Gruba bakıldığında ilk üç takım 18 puana ulaşırken bu takımlar 68 Aksaray Belediyespor, Adıyamanspor ve Kelkit Belediyespor takımları oldu. Bursa Yıldırım ise 9 maçta 16 puan topladı. Orduspor 15 Bayrampaşa ve Modafen 13 Bergama Belediyespor, Düzcespor ve Alanya Kestelspor 12 puan topladılar. Bu takımların arasında en az maç oynayan takımlar Düzcespor ve Bergama Belediyespor son sırada ise Muğlaspor ve Kırıkkale Anadolu 6 ,Sultanbeyli Belediyespor 5, Kozan Belediyespor 4 puan topladılar.

DÜZCESPOR İKİ MAÇI KAZANDIĞINDA ZİRVEYİ TUTUNUYOR

Diğer takımlara bakıldığında 9 ve 10 maç oynarken Düzcespor 7 müsabakaya çıktı. Düzcespor ertelenen Bayrampaşa ve Karaköprü Belediyespor maçlarını kazandığında puanını 18 yaparak zirveye çıkacak. Düzcespor çalışmalarını aralıksız sürdürürken tek eksiğin sol bek Oğulcan olduğu öğrenildi. Emir Yıldırım ve Ömer Faruk bugün yapılacak test sonucunda ikinci kez negatif çıkması halinde Orduspor maçında görev alabilecekler. Düzcespor, Orduspor maçı için cumartesi yola çıkacağı maç saatine kadar kampa gireceği gelen bilgiler arasında yer alıyor.