TFF 3. Lig 4. Grup’ta 8. hafta karşılaşmaları Çarşamba günü başlıyor. Temsilcimiz Düzcespor oyuncularına Çarşamba günü oynanacak Bursa Yıldırımspor karşılaşması öncesi rutin koronavirüs testi yapıldı. 

Düzcespor oyuncu grubuna bugün yapılan test sonuçlarına göre Bursa Yıldırım maçının oynanıp oynanılamacağı belli olacak. Cuma günü yapılan son test sonuçlarına göre Düzcesor’da 15 oyuncunun koronavirüs testinin negatif çıkmasının ardından bugün yapılan test sonuçları tekrar negatif çıkarsa Düzcespor Çarşamba günü oynayacağı Bursa Yıldırım deplasmanına hazır bir şekilde çıkabilecek. Temsicimiz Düzcespor’da test sonucu negatif olarak sonuçlanan 15 oyuncudan 4 oyuncumuz tekrar pozitife dönerse temsilcimiz Düzcespor Bursa Yıldırım deplasmanına çıkamayacak.

4 futbolcumuz forma giyemeyecek

Temsilcimiz Düzcespor’da bugün gerçekleştirilen test sonuçlarının negatif olarak sonuçlanması halinde üst üste ikinci kez test sonucu negatif olarak sonuçlanan oyuncular Bursa Yıldırım maçında oynayabilecek. Buna göre Oğulcan, Ömer Faruk ve Nevzat bugün ilk defa koronavirüs testine girdiklerinden dolayı test sonuçları negatif olarak sonuçlansa dahi Bursa Yıldırım maçında görev alamayacaklar. Metin’in de cezalı durumda olmasından dolayı Bursa Yıldırım deplasmanına 4 futbolcumuz eksik şekilde çıkmış olacağız.

3 futbolcumuz Alanya Kestel maçına yetişebilir

Düzcespor oyuncularından Nevzat, Oğulcan ve Ömer Faruk Çarşamba günü oynanacak Bursa Yıldırım maçına yetişemedi.  Bu 3’lünün Pazar günü oynanacak Alanya Kestel karşılaşmasında hazır halde sahada bulunması bekleniyor. Nevzat, Oğulcan ve Ömer Faruk Cuma günü tekrar koronavirüs testine tabi tutulacak ve bugünkü sonuçlarla birlikte Cuma günü yapılacak test sonuçlarının da negatif olarak sonuçlanmasın halinde bu 3’lünün Alanya Kestel maçına hazır olacağı bilgisine ulaşıldı.