Düzcespor sezonun ilk antrenmanına çıktı. Antrenmanına koşu ve ısınma hareketleriyle çalışmalarına başlayan Düzcespor, daha sonra teknik ve teknik ağırlıklı çalışma gerçekleştirdi.

 


Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Düzcespor'un yeni yönetim kurulu üyeleri ile birlikte takımın 18 Temmuz Şehir Stadyumunda gerçekleşen 2014- 2015 sezonunun ilk antrenmanına katıldı.


Teknik direktör Cenap Taner ve oyuncularla bir süre sohbet eden Başkan Keleş, yeni sezona güçlü bir takım oluşturmaya çalıştıklarını belirterek, oyunculardan lig sonunda şampiyonluk istedi.


BAL Ligi 10. Grupta mücadele eden Düzcespor, geçtiğimiz sezon top koşturan 7 futbolcusuyla tekrar sözleşme imzalarken, 14 yeni transfer gerçekleştirdi. Takımın Santrafor Sağbek ve sol bek olarak 3 sporcu arayışı ise devam ediyor…

 


Antrenmanı izleyen Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, basın mensuplarına açıklamada bulundu.
Keleş, “Düzcespor 3. Lige çıkmak için top başı yaptı. Sporcularımız hayırlı oldun demek istedik. Onlar ilk ısınma antrenmanlarını yapıyor. Şampiyonluk parolası ile yola çıkacaklar. Onlardan çok ümitli olduğumuzu söyledim. Başarmak için elimizde her türlü güç var. Düzce belediyesi ve yönetim kurulu üyeleri olarak Düzcespor’un arkasındayız. Düzcespor Düzce’nin en önemli değerlerinden biridir. Olması gereken noktaya taşıyacağız.” diye konuştu.

Fenerbahçe’nin Düzce 18 Temmuz Stadı'nda oynanan hazırlık maçından Düzcespor’un kasasına 124 bin TL kaldığını açıklayan Başkan Keleş, yeni kombine biletlerinde satışa çıktığını duyurdu. Başkan Keleş, ayrıca Düzcespor’u sosyal tesislerini de yenilediklerini duyurdu.


Keleş, “Bir yanda takımızı kurarken diğer yandan sosyal anlamda rahat ettirecek yatakhanesinden yemek hanesine kadar tesisimizi baştan sona elden geçirdik. Kamp yeniden dizaynedildi. Düzcespor’a kazandırılmış arsa var. Şıralık’taki arsada antrenman yapmaya müsait hale getireceğiz.”dedi.


Düzce’deki antremanın ardından Düzcespor futbolcuları Fenerbahçe’nin Topuk yaylasındaki tesislerinde 10 günlük kampa girecek.

 

Haber: S. Kaşkır