Düzcespor-Erzin Belediyespor karşısında kalede İbrahim savunmada Nuri- Zihni- Zahit- Umut ortasahada Alperen-Furkan, sağda MehmetTalha, solda Celal, önde Murat Akyüz ileride Murat Aydın şeklinde oynadı. Düzcespor Erzin Belediyespor karşısında sezonun en kötü futbolu oynamasına rağmen müsabakadan 2-0 galip ayrılmasını bildi. Havanın çok sıcak olması oyuncuların bol bol sıvı almasına sebep oldu. Maçın 6. dakikasında Furkan uzaktan topa nefis bir vuruş yaparak Düzcesporu 1-0 öne geçirdi.



28.dakikada ilk tehlikeli atağını Erzin Belediyespor yakaladı, ama sonuç çıkmadı. 38.dakikada Umut sarı kart gördü. 43.dakikaya pozisyonu olmayan Düzcespor, sağdan Mehmet Talha’nın nefis ortasına Murak Akyüz yakın mesafeden karşılık vermesi durumu 2-0 yaptı.  ilk yarıda bu skorla bitti. İkinci yarıya Düzcespor aynı kadro ile devam etti. Erzin Belediyespor ikinci yarıya daha iyi başladı. 47.dakikada yapılan ortaya iki Erzin Belediyespor oyuncusu vuramadı. 53.dakikada sağdan kesilen topa Erzin Belediyespor oyuncusu vurmasına rağmen top auta çıktı. 57.dakikada Mehmet Talha’nın yerine Hakan maça girdi.



70. dakikada Murat Akgül’ün yerine Burak Seres girdi. Düzcespor bu dakikadan sonra skoru koruyarak rakibi oynatmamak için uğraş vermeye başladı. 84.dakikada  bir oyuncu değişikliği daha yapıldı. Alperen’in yerine Hamdi girdi. Bundan sonraki dakikalarda başka gol olmayınca Düzcespor zayıf rakibi karşısında 2-0 galip geldi.

Maçtan notlar…

 Maçın 30. dakikasında taraftarlar kendi arasında kavga etmesi ortamı gerdi. Havanın çok sıcak olmasının yanı sıra Taraftarların maça ilgisi çok az olduğu görüldü.  Taraftarlar bile tribünde su bulmak için dışarı çıktı.